Domů - přehled kategorií - Suunto - Spartan Sport

ultra a akompas

Multisportovní GPS hodinky pro sportovní nadšence, kteří vedle špičkových sportovních funkcí ocení barevný dotykový displej, moderní design, propojení se smartphony.

! Široký sortiment Spartanů najdete především u naší firmy. Obnovili jsme sortiment a významně snižili cenu, aby tyto moderní hodinky byly dostupnější i pro majitele starších sportovních hodinek a také pro začínající uživatele, kteří do nich nechtějí více investovat.

! Přečtěte si podrobnou recenzi hodinek Suunto Spartan - Ultra. Autor hodinky testoval řadu měsíců a uvádí i praktický pohled na jejich používání. Oproti hodinkám z recenze mají Spartan Sport pouze GPS výškoměr, nemají funkce počasí.


   
Pouze hodinky Hodinky s HR Optic HR pack Power Run pack Travel pack Cyklo pack Relax pack
SS022649000B723

 

Suunto Spartan Sport Black

SS022649000B723 (Suunto, Spartan Sport.)  BAZAROVÉ l


Chytré finské GPS hodinky Suunto Spartan Sport jsou určeny všestranným sportovcům – běžcům, cyklistům, plavcům a mnoha dalším. V hodinkách je uložen výběr 80 měnitelných disciplín. Hodinky mají GPS pro přesné měření rychlosti a délky trasy (i pro navigaci po trase). Po připojení hrudního pásu Suunto Smart (není součástí balení) lze s vynikající přesností sledovat tep, spalování kalorií a další informace o úrovni tréninku. Hodinky jsou odolné a zároveň lehké. Díky elegantnímu designu jsou vhodné na sport i celodenní nošení ve městě.

F G-GPS, ~-GPS výškoměr, C-kompas, R-multisportovní funkce (triatlon).

iSkuteční sportovní nadšenci ocení možnost sledování tepové frekvence za použití hrudního pásu, který můžete přikoupit, nebo zvolit výhodné balení, jehož je součástí.

Odřená luneta, škrábance na lunetě a pár škrábanců na sklíčku.


[ Poslední kusy na prodejně a k okamžité expedici.
 
sklad

Skladem poslední kusy

10 695 Kč

 
Zobrazit vše včetně nedodatelných
následují nedodatelné ►