sklad

Nedodatelné

2 230 Kč

AMA BonELF X šedá, – bezpečná sluchátka

AA0001ELF_X_GREY (AMA)


Unikátní sluchátka pro sportovce umožňující poslech hudby bez zakrytí uší jako u běžných sluchátek. Přinášejí tak bezpečí při běhu, cyklistice či jízdě na bruslích, protože můžete vnímat všechny významné zvuky z okolí potřebné pro vaši bezpečnost.
Hlavní výhody: nezakrytý zvukovod ▪ voděvzdornost ▪ až 6h výdrž ▪ ultralehká a pohodlná


! Zboží již není v nabídce výrobce a nelze je objednat. Laskavě kontaktujte naše specialisty, kteří vám pomohou s výběrem nástupce nebo obdobného produktu.
AA0001ELF_X_GREY AA0001ELF_X_GREY AA0001ELF_X_GREY AA0001ELF_X_GREY



Užijte si bezpečný poslech díky technologii Bone conduction. BonELF X je inspirován nároky elitních sportovců. Tato lehká a pohodlná bezdrátová stereo sluchátka BonELF X jsou nejbezpečnější alternativou k tradičním sportovním sluchátkům. Technologie Bone conduction, konstrukce sluchátka před ucho a další užitečné funkce poskytují špičkové přehrávání hudby a křišťálově čisté volání bez kompromisů. A protože výrobci mysleli hlavně na sportovce, BonELF X jsou potu i vodě odolná, bezpečná a umožňují slyšet Vaše okolí - bez ohledu na to, kam Vás život zavede.

Specifikace

  • Frekvenční rozsah: 20Hz~20KHz
  • Citlivost mikrofonu: -42 dB ± 3 dB
  • Verze Bluetooth: v5.0
  • Bezdrátový dosah: 10 m
  • Odolnost: IP65 (úplně prachotěsné a odolné vůči tryskající vodě)
  • Typ měničů: Bone conduction
  • Baterie: Nabíjecí lithiová baterie, 3.7V 140mAh
  • Doba přehrávání: Více než 6 hodin po úplném nabití
  • Doba nabíjení: 2-3 hodiny
  • Hmotnost: 34 g
  • Rozměry balení: 16 x 13 x 6 cm
ama logo

UŽIJTE SI BEZPEČNÝ POSLECH DÍKY TECHNOLOGII BONE CONDUCTION

BonELF X je inspirován nároky elitních sportovců. Tato lehká a pohodlná bezdrátová stereo sluchátka BonELF X jsou nejbezpečnější alternativou k tradičním sportovním sluchátkům. Technologie Bone conduction, konstrukce sluchátka před ucho a další užitečné funkce poskytují špičkové přehrávání hudby a křišťálově čisté volání bez kompromisů. A protože výrobci mysleli hlavně na sportovce, BonELF X jsou potu i vodě odolná, bezpečná a umožňují slyšet Vaše okolí, ať už uživatel běží, jede na kole, lyžuje nebo čeká na návštěvníky doma.

VLASTNOSTI

Technologie Bone conduction přenáší hudbu přes lícní kosti, což zajišťuje, že uši zůstávají zcela otevřené okolním zvukům
Čelenka je lehká a flexibilní, odolná a snadno přenosná
Provedení konstrukce zajišťuje maximální situační přehled a pohodlí při dlouhodobém nošení
Bezdrátové připojení k Bluetooth® v5.0 a pohodlné párování
IP65 ochrana odrazí pot, prach i vlhkost a déšť, když vás při tréninku zastihne nepřízeň počasí
Užijte si šest hodin nepřetržité hudby + volání na jedno nabití

AAA
ama logo

Jsou sluchátka AMA odolná proti potu a vlhkosti?

Sluchátka jsou potažená speciální nanovrstvou, která odpuzuje pot a vlhkost; nejsou však vodotěsná.

Mohou se sluchátka AMA nosit pod ochrannou přilbou?

Jsou uzpůsobena tak, aby nedocházelo ke kolizi s přilbou při činnostech, jako je jízda na kole, bruslení, lyžování apod.

Mohou být využita pro vytáčení a přijímaní hovorů?

Ano. Všechny bezdrátové modely jsou vybaveny duálními mikrofony potlačující šum. Skrze chytrý mobilní telefon a technologii Bluetooth lze vytáčet a přijímat hovory.

 

AMA vypadají ve srovnání s tradičními sluchátky jinak. Co je zvláštní na tomto designu a jaké to má výhody?

Namísto reproduktorů, které pokrývají celý vstup do zvukovodu nebo jsou uvnitř uší, systém AMA přenáší zvuk pomocí dvojice snímačů, které jsou umístěny na vašich lícních kostech. Vaše uši jsou tak odkryté a nic nebrání přijímat ruch z okolí. Mnoho lidí také trpí nepohodlím při nošení sluchátek – OpenFit™ eliminuje běžné podráždění díky bezkonkurenčnímu designu s otevřeným uchem, který nabízí maximální pohodlí i při dlouhodobém používání. Bezpečnost je klíčovým přínosem tohoto designu – sluchátka neblokují zvuky z okolí.
AAA
ama logo

NÁŠ PŘÍBĚH

Jedná se o neobvyklý příběh běžných kluků, o snu těchto kluků, ale také o naději, že lidem představí nevšední audio vybavení. Příběh se začal v roce 2015. Tři nahrávací inženýři hovořili během polední pauzy v restauraci v Kalifornii. Jeden z těchto kluků, Andrew, si stěžoval, že jeho přítelkyně si s ním vždy ráda povídá po telefonu, když řídí každý den domů. Každý ví, že je zakázáno používat mobilní telefon během řízení auta. O tři roky později se zrodila jejich značka AMA AUDIO a první sluchátka BonELF X. Při nošení BonELF X lidé nidky nezakrývají své zvukovody a mohou tak plně vnímat zvuky ze svého okol

VLASTNOSTI BonELF X:

Sluchátka se nedávají ani do uší ani přes uši – uši nepotřebují! Vaše uši zůstávají volné a otevřené! Zapomeňte na tlačení uší nebo bolest hlavy. Během používání se nemusíte obávat potu ani deště, sluchátka splňují odolnost IP65. Bluetooth 5.0 zajišťuje více než 6 hodin přehrávání hudby po plném nabití. Žádné problémy s drátem! Poslouchejte hudnu pěkně pohodlně!

AAA

PŘEČTĚTE SI RECENZI sluchátek BonELF ...Z 

"Běhali jsme s nimi několik posledních měsíců a používání na nich nezanechalo nejmenší stopy. Zvuk se vždy přehrával plynule bez nepříjemného přerušování, a to ať už se přehrávalo z hodinek nebo telefonu."
"Špičkový poměr ceny a výkonu těchto sluchátek je staví na přední příčky mezi tím, co můžeme doporučit." 

Parametry ve vyhledáváníZ AMA BonELF X šedá, – bezpečná sluchátka

  • Určení: (uni/pán/dám.) :   univerzální

Zatřídění produktu AMA AMA BonELF X šedá, – bezpečná sluchátka

Domů - přehled kategorií - Bezpečná sluchátka - Sluchátka Suunto Wing/Sonic
Domů - přehled kategorií - Bezpečná sluchátka - Shokz

Sdílejte s přáteli  
   

Zeptejte se odborníka:

Váš e-mail:
(nebude uveřejněn u vašeho dotazu):
 
Pro stav objednávky.
Váš dotaz:
Kontrolní otázka
Napište číslovkou, kolik je 5 a 5 a 5